Abroncs- és felniértékesítés

Tudtad, hogy új abroncs és felniértékesítéssel is foglalkozunk? Az évek alatt felismertük, hogy a gépjárműtulajdonosok sokszor nem ismerik fel annak pillanatát, amikor az abroncsok megérettek a cserére. Az elhasználódott abroncsok ugyanis komoly veszélyt jelentenek a közlekedésbiztonságra, mivel jelentősen csökkentik az autó tapadását az úttesten, különösen nedves vagy csúszós körülmények között.

Az elkopott gumik hajlamosabbak a defektekre és a szakadásokra, ami váratlan balesetekhez vezethet. Továbbá, az abroncs futófelületének kopása növeli a féktávolságot és csökkenti az autó stabilitását kanyarodás közben, ami növeli a megcsúszás és az irányíthatatlanná válás kockázatát. Az optimális közlekedésbiztonság érdekében elengedhetetlen, hogy rendszeresen ellenőrizd és szükség esetén cseréld a gumiabroncsokat.

Az abroncs és felniértékesítés szolgáltatásunk célja, hogy minden autós megtalálja a számára legmegfelelőbb és legbiztonságosabb megoldást. Széles választékunkban különféle típusú és méretű abroncsok, valamint felnik közül tudsz választani, így biztosítva, hogy járműved mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa az utakon.

A biztonság és a megbízhatóság nálunk elsődleges szempont, így csak olyan abroncsokat forgalmazunk, amelyek a legkülönfélébb időjárási és útviszonyok között is helytállnak. Ha új felnikre van szükséged, nálunk számos dizájn és méret közül választhatsz, amelyek nem csak esztétikusak, de tartósak és ellenállóak is.

Az abroncs és felniértékesítés mellett szakértői tanácsadást is nyújtunk, hogy segítsünk megtalálni a járművedhez és vezetési szokásaidhoz leginkább megfelelő termékeket. Tapasztalt kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, hogy válaszoljanak minden kérdésedre, és segítsenek a választásban. Számunkra fontos, hogy elégedetten és biztonságban távozz, hiszen a jó abroncs és felni kiválasztása alapvető fontosságú a biztonságos közlekedés érdekében.

A megvásárolt abroncsokat és felniket szükség esetén házhoz is szállítjuk, vagy raktárunkban szakszerűen eltároljuk a következő szezonális cseréig, így nem kell azzal törődnöd, hogyan juttatod el őket otthonodba vagy szervizedbe. Ez különösen kényelmes megoldás, ha nagyobb méretű vagy nehezebb darabokról van szó. Az általunk kínált abroncsokat és felniket helyszínen is felszereljük, így időt és energiát spórolhatsz meg.

Ha nem vagy biztos benne, melyik abroncs vagy felni lenne a legjobb választás számodra, szívesen segítünk a döntésben. Az adott szezonra és használati feltételekre szabott ajánlásainkkal biztos lehetsz benne, hogy a legmegfelelőbb terméket kapod, amely hosszú távon is kiszolgál majd.

Válassz minket, és tapasztald meg a professzionális kiszolgálás és minőségi felnik, valamint abroncsok előnyeit!

Érdekel Téged szolgáltatásunk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hívj nyugodtan telefonon vagy írhatsz e-mail-t is saját levelezőprogramodból, vagy az itt található form segítségével!

Ha van rá módod, kérjük oszd meg ezt az aloldalt ismerőseiddel!

További szolgáltatások

Flottás gumiszerelés

Céges gépjárműpark gumi- és felnicseréje a cég telephelyén, gépjárművenkénti kedvezményekkel.
Tovább olvasom

Időszakos gumicsere

Szezonális abroncscsere házhoz kiszállással, hogy mindig az évszaknak megfelelő gumik legyenek az autódon.
Tovább olvasom

Defektjavítás

Azonnali segélyszolgáltatás helyszíni kiszállással 0-24 ügyeletben. Időpont egyeztetés nem szükséges.
Tovább olvasom

Gumitárolás

Lecserélt autógumijait, felnijeit a következő szezonig szakszerűen eltároljuk fedett, riasztott helyen.
Tovább olvasom

TPMS programozás

Új nyomásérzékelő szenzor értékesítés és programozás. Keréknyomás figyelő rendszere újra a valóságot mutathatja.
Tovább olvasom

Rólunk

Helyszíni gumijavítással foglalkozom már 7 éve. Az évek során számos alkalommal kerestek meg olyan autósok, akik útszélen rekedtek defekt miatt és azonnali segítségre szorultak. Ez inspirált arra, hogy létrehozzam vállalkozásomat, melynek célja, hogy gyors és hatékony megoldást nyújtson azoknak, akik hirtelen defekttel szembesülnek.

Vállalkozásom alapítása óta több száz bajba jutott sofőrnek segítettem. Minden egyes alkalommal, amikor útnak indulok, az a célom, hogy a lehető leggyorsabban elérjem az ügyfeleket, és minimalizáljam a kellemetlenséget, amit a defekt okozhat. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok a gyorsaságra, precizitásra és ügyfélközpontúságra, hiszen tudom, milyen frusztráló lehet egy ilyen helyzet.

Helyszíni mentés weboldal aláírás

Csalók László
tulajdonos

SPIRIT autógumi - úton a megoldás